Whatsapp'da Görüldü Yapmadan Mesaj Okuma



Whatsapp hepimizin bildiği sade, şık ve güzel bir mesajlaşma uygulaması. Bu uygulamada gruplar kurabiliyor hatta arama bile yapılabiliyor. Bugün size Whatsapp'da mavi tik olmadan nasıl mesaşlarınızı okuyabileceğinizi göstereceğim. Elbette bunu önleyebilmek uygulamanın özelliklerinde mevcut ama daha önce bu özelliği aktif etmediyseniz ve çevrimiçi olmak istemiyorsanız maddelerimizi uygulamak işinize yarayabilir. İsterseniz Maddelere Geçelim


1-Uçak Moduna Alma



Yapmanız gereken şey telefonunuzun ayarlar kısmından uçak moduna almak. Kendi telefonunuzda işe yarayıp yaramadığını test edebilirsiniz.Bu yöndem IOS ve Android telefonlarda değişiklik gösterebiliyor. 

IOS kullanıcıları için:
1- Mesajı okumadan önce cihazınızı Uçak Modu'na alın.
2- Mesajı okuduktan sonra uygulamadan çıkın ve Uçak Modu'nu kapatın.

Android kullanıcıları için:

1- Gelen mesajı okumadan önce cihazınızın internet bağlantısını kesin.
2- Mesajı okuduktan sonra sadece o iletiyi üzerine basılı tutarak silin.
3- İnternet bağlantınızı aktifleştirin.
4- Yeni mesaj gelse bile sildiğiniz mesaj için mavi tik bildirimi gitmeyecek.



2-Kilit Ekranı Bildirimlerini Etkinleştirin



Yine bu yöntem IOS ve Android telefonlarınızda ve tapletlerinizde işe yarayacak bir yöntem. Yapmanız gereken şey şifrenizi kurarken bildirimlerin içeriğini görmek için onay vermeniz. Bu maddedeki tek istisna Android telefonunuzun yazılımının fazla eski olmamasına dikkat edin.

3-Whatsapp'dan Ayarlama



Dediğim gibi bu özelliği kullanabilirsiniz fakat acil bir durumda bu özelliği açmaya kalkarsanız çevrimiçi olabilirsiniz. Bu yüzden bu özelliği acil durumda görmezden gelebilirsiniz.


Evet sevgili dostlarım bu yazılık da bu kadar. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere...


Yorum Gönder

0 Yorumlar